Wie is Blenderz & Bunz

Mijn naam is Ramón Fransen, oprichter van Blenderz & Bunz 44 jaar en geboren in Amsterdam. Ik woon vanaf mijn 10e jaar in Purmerend en woon nu 6 jaar samen met mijn vriendin Michelle van den Broek in de Weidevenne. We hebben een samengesteld gezin met 5 jongens, onze old english bulldog “Macho”, onze engelse bulldog “Boeff”(op de foto) en “Paco” onze geelkop amazone papegaai.

 

Wat is Blenderz & Bunz

De ouderwetse patatkraam of ijscokar kent iedereen, maar tegenwoordig zijn er nog veel meer producten die je vanuit een foodtruck kunt verkopen. In Amerika al een tijdje erg succesvol en ook steeds populairder in Nederland. Blenderz & Bunz is een authentieke, klassieke Citroen HY uit 1980 omgebouwd tot foodtruck. Onze HY heeft een stoere, gezonde uitstraling en gaat voor kwaliteit, gelooft in pure producten en streeft ernaar een maatschappelijk verantwoorde onderneming te zijn door eerlijke ToGo producten te verkopen met als basis Fruit, Yoghurt en Brood.

 

Voor wie is Blenderz & Bunz

Wij richten ons met onze gezonde ToGo producten op iedereen vanaf 12 jaar die onderweg is zoals middelbare scholieren, arbeiders en andere forensen. Op 3 doordeweekse dagen zijn wij dan ook al ventend te vinden bij scholen, industrieterreinen en treinstations in de gemeente Purmerend. Op de overige dagen en in de weekenden staan wij in de omliggende gemeenten bij bedrijven, op markten en braderieën, festivals en evenementen en zijn wij te boeken voor bruiloften, feesten en partijen je kunt het zo gek niet bedenken. En mocht je dus een leuk idee hebben kun je ons altijd mailen of bellen.

 

Ik ben er van overtuigd dat Gezond eten voor onderweg óók

Snel, Makkelijk én vooral héél Lekker kan zijn !!!

 

Voor meer informatie over onze ToGo producten klikt u hier.