Waarom gezonde ToGo producten

Onder invloed van ons drukke bestaan in combinatie met onze gezondere levensstijl zijn Smoothies al een belangrijke rol voor velen geworden, ze zijn dan ook een zeer goede maaltijd vervanger óf aanvuller. Ik zelf ben bijvoorbeeld niet zo’n ontbijter en overdag had ik destijds toen ik voor een baas werkte ook nooit zoveel tijd voor een gezonde lunch. Dat zijn al twee maaltijden waar ik de mist in ging.

Ook voor moeilijk etende kids zijn onze Fruitshakez, Smoothiez, Veggiez én de Açai Yoghurt Bowlz dé oplossing, ze zorgen dat ze op een lekkere manier toch de minimale 250 gram groenten en 2 stuks fruit binnenkrijgen die je volgens de Schijf van 5 per dag nodig hebt om gezond te blijven.

 

 Ik  wil iedereen bewijzen dat ik  een  100% Lekker en Gezond  alternatief

kan bieden voor het huidige ongezonde eet- én drinkaanbod.

 

Blenderz & Bunz heeft de 3 lekkerste en gezondste ToGo producten voor je uitgekozen; de Smoothie, de Açai Yoghurt Bowl en de Italiaanse Piadina. Voor de klant met haast hebben wij van ieder ToGo product standaard 2 smaken dagvers klaarstaan. En voor degene die wat meer tijd heeft bereiden wij graag jouw smaak naar keuze uit ons assortiment. Snel besteld en bereidt, makkelijk voor onderweg in je hand, voor alle leeftijden, super gezond en vooral héél erg lekker op ieder moment van de dag.

landscape-1449573488-smoothies

De Blenderz

Fruitshakez, Smoothiez, Veggiez & Açai Yoghurt Bowlz – Smoothies zijn al bijna niet meer weg te denken en de Açai Yoghurt Bowls worden ook steeds populairder. En terecht. Ze zitten vol vitaminen en zijn zeer gezond en voedzaam en dat is dan ook precies de reden dat VERS FRUIT één van de makkelijkste en snelste manieren is om je leven veel gezonder te maken !!! s’ Morgens onderweg naar je werk, op het busstation of s’ middags tijdens een tussenuur van school of in de pauze van je werk even geen vette hap maar een lekkere gezondeontbijt, lunch, brunch of avondmaaltijd…of gewoon als lekker tussendoortje…het maakt niet uitMet onze Blenderz krijg je op een lekkere manier toch de benodigde energie en gezonde vitaminen, mineralen en vezels binnen die je nodig hebt.

Ik ben er van overtuigd dat Gezond eten voor onderweg óók Snel, Makkelijk én vooral héél Lekker kan zijn !!!

 

recept-b488_flaguette_toscane_skozimsyrem

De Bunz

De Bunz –  Oftewel de gezonde gegrilde broodjes van Blenderz & Bunz. Voor onze Bunz gebruiken wij Piadinas, dit typische dunne Italiaanse flatbread komt uit de Romagna regio. Het wordt meestal gemaakt met wittebloem, reuzel, olijfolie, zout en water. Het deeg werd traditioneel gekookt op een terracotta schotel (genoemd Teggia in Romagnol ). Tegenwoordig zijn vlakke pannen of elektrische vleesroosters gebruikelijk.

Wij hebben 3 overheerlijke gezonde vullingen voor je uitgekozen: voor bijvoorbeeld een stevig ontbijtje hebben we ons Boertje – een Brie-vulling met spek en een lente uitje, voor in de middag hebben we ons Italiaantje – Pizza-vulling met keuze uit Ham of Salami en voor de namiddag ons Kippetje – Kip-vulling met een zoete teriyaki of een wat pittige piri-piri bite. En worden iedere dag voor jou persoonlijk op bestelling vers klaar gemaakt. Misschien wat minder gezond qua vitaminen maar ze zijn er zeker niet minder voedzaam en minder lekker door.

 

 

Blenderz & Bunz is  Kwaliteit

Dit is precies de reden waarom wij als basis voor onze Smoothiez & Açai Yogurt Bowlz hebben gekozen voor IQF-fruit, Verse Sappen  en Magere Yoghurt. IQF betekent niets anders dan Individually Quickly Frozen, het fruit wordt direct na het oogsten individueel ingevroren en bevat 45% meer vitaminen en voedingsstoffen dan regulier geïmporteerde vruchten zoals die in de supermarkt en bij de groenteman te vinden zijn. Dit fruit wordt vaak vroegtijdig geoogst en heeft vaak te maken met lange transport afstanden.

 

Blenderz & Bunz houdt Kwaliteit simpel en betaalbaar…

 

Overige producten

Naast bovenstaande hoofdproducten bieden wij ook Koffie met Muffins en frisdranken aan.

 

imgres-3