Açai Yoghurt Bowlz


Blenderz & Bunz
heeft voor jou de 3 lekkerste en gezondste bowlz geselecteerd met als basis de Açaibes die in grote trossen groeit aan de Açaiplam of zoals ze in Suriname genoemd worden de Pinapalm of Podosiri. Door het grote aantal antioxidanten en de bijzondere smaak die doet denken aan bosbes, noten en chocolade is de vrucht in korte tijd populair geworden. En kan een goede ondersteuning bieden bij het tegengaan van overgewicht en tegen allerlei kwaaltjes. Wij zijn van mening dat de vrucht een gezonde aanvulling op het menu kan zijn, maar geen wondermiddel is.

 

3 Açai Yoghurt Bowlz

The Power Bowl

bevroren mix van verse Açaibes verrijkt met guaranasiroop geblend met Milde Holland Jersey Yoghurt en bevroren banaan met als topping granola, blauwe bessen en cocosflakes & als fruit topping Aardbei.

 

The Energy Bowl

bevroren mix van verse Açaibes verrijkt met guaranasiroop geblend met Milde Holland Jersey Yoghurt en bevroren banaan met als topping granola, blauwe bessen, rauwe cacao en honing & als fruit topping Banaan.

 

The Study Bowl

bevroren mix van verse Açaibes verrijkt met guaranasiroop geblend met Milde Holland Jersey Yoghurt en bevroren banaan met als topping granola, gojibessen, blauwe bessen & als fruit topping Mango.

 

 

De Prijzen

                         Açai Yoghurt Bowlz

Bekers

350ml

Healthy Toppingz

Granola, Cocosflakes, Gujibessen, Lijnzaad.

Per extra portie                       

Happy Toppingz

Discodip, Chocolade Split, Circusmix Crunch, Choco Crunch Tricolore, Stroopwaffel Koekstukjes, Schuimstaafjes, Caramel Fudge, Chocopastilles, Speculoos Kruimel, Knetterdip, Chocodrops Puur, Chocodrops Wit, Chocoladekrullen bruin, Chocoladekrullen wit

Per extra portie                        

Superfood – Boost your smoothie

Homemade Granola Açai bessen, Goiji bessen, Chia seeds, Hennep seeds, Pumpkin seeds, Cocos, Maca, Honey or Bee pollen, Raw Cacao powder, Raw Cacao nibs

Per portie                                 

 

imgres-3